nagelriemolie

Ben je wel eens bij een nagelstudio geweest en heb je daar je nagels laten doen? Dan weet je vast en zeker wel wat een nagelriemolie is en waar deze voor dient. Het vettige olietje wat dan op je nagelriemen gesmeerd wordt na je manicure of pedicure. Vond je het zo fijn en ben je daarom nu op zoek naar een nagelriem olie, maar heb je er op het moment zoveel gezien dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Hier zijn een aantal punten waar je op kan letten tijdens het uitkiezen van een nagelriem olie. 

  • Staat de kwaliteit gelijk aan de prijs?
  • Heb je last van irritatie?
  • Op welke manier kan de olie aangebracht worden?
  • Is de verzorging van de nagelriem optimaal?

Omdat er zoveel verschillende nagelriemoliën zijn, heb ik hier een top 5 van beste oliën.  In deze 5 oliën zitten niet heel veel verschil,  in principe zijn het allemaal hele goede nagelriem oliën.  

O.P.I pro nagelriemolie

Dit merk is een perfecte olie voor handen en voeten. Kwa prijs verhouden een stukje duurder dan de meesten oliën, maar dat komt ook omdat de kwaliteit optimaal is. Deze olie bevat Cupuacu en witte thee waardoor deze olie een super verzorging geeft. De olie geeft onder andere een heerlijke hydratatie. Daarom perfect bij een droge of schrale huid te gebruiken. Werk je in een salon en wil je dat extra beetje luxe in jouw salon, dan is deze olie perfect voor jou. Schrik niet van de prijs, het is het zeker waard! 

Cosmetica Zone nagelriemolie Orange 

Deze heerlijke olie bevat een aroma van sinaasappel en heeft een wat grotere inhoud waardoor je hier wat langer mee kan doen. Niet alleen heeft dit merk de aroma sinaasappel maar ook aardbei en meloen. Deze geuren komen in een net iets ander flesje. De olie bestaat grotendeels uit die van olijven en geeft daardoor een goede hydratatie. Perfect voor broze en en zwakke nagels. Het enige nadeel is  dat de ingrediënten niet op het flesje staan, maar deze kun je hier vinden of op andere websites.

Mia Secret Cuticle Oil 

Deze prachtige olie bestaat uit de welbekende hibiscus plant. Het flesje heeft een super leuke uitstraling en ook deze heeft een heerlijke geur, welke geur precies is niet beschreven. Ook deze olie is perfect voor hydratatie en natuurlijke essentiële oliën. De olie heeft meerdere varianten en dus ook geuren. Uit een test bleek deze de lekkerste geur te hebben maar dit vind ik vrij persoonlijk. 

Dadi’Oil 

Deze olie wordt over het algemeen wel het meest gebruikt in de nagelsalons. Deze olie kun je in verschillende hoeveelheden krijgen. Waarom deze zo populair is, komt omdat het een super fijne en goede olie is. Ook pakt deze olie 3 verschillende aspecten aan, dat zijn de stevigheid, flexibiliteit en geeft enorm veel glans. De droge en schrale huid herstelt weer tot zijn oude vorm. De kwaliteit staat voorop net als de prijs voor dit flesje, omdat deze in verschillende hoeveelheden te verkrijgen zijn, wordt de prijs ook voordeliger naarmate de hoeveelheid toeneemt. De olie bevat ook een prima geurtje. 

Victoria Vynn

Last but not least, deze olie bevat 5 verschillende natuurlijke oliën en bevat vitamine, vetzuren en antioxidanten. De 5 verschillende oliën zijn: Arganolie, Macadamia olie, Jojoba olie en avocado. Het flesje is te verkrijgen in 30 ml. Omdat dit flesje zoveel oliën en vitaminen bevat kun je wel raden hoe fijn deze voor je nagel en huid is. De olie herstelt de huid en nagel super snel. De prijs van deze olie is ook prima te doen voor de kwaliteit en kan ik daarom ook zeker aanraden. 

Hopelijk heb je iets aan mijn top 5 gehad en zal je snel jouw eigen nagelriem olie thuis of in de salon gebruiken. Wil je 1 van de oliën kopen? dan kun je deze gemakkelijk op veel websites vinden.