Bruidskapsels

Een bruidskapsel laten maken

Je eigen bruiloft, daar droomt toch iedere meid van? Als je dan gaat trouwen dan wil je dat dit op jouw manier gebeurt en alles eruit ziet zoals jij dat wil. Ons team gaat hier zeker weten voor zorgen. Hoe mooi zou het zijn om zonder stress jou bruiloft te beleven en optimaal te kunnen genieten van alles en iedereen. Het prachtigste kapsel en de mooiste make-up kunnen hier zeker voor zorgen.

De eerste kennismaken is zeer belangrijk. De kennismaking wordt gedaan via een videogesprek. In de eerste kennismaking vertel jij ons een klein stukje over wie jij bent, met wie je gaat trouwen, hoe jullie elkaar hebben ontmoet uiteraard en de eventuele locatie en/of thema. Daarnaast bespreken we jou wensen, wil je graag alleen een bruidskapsel boeken of alleen make-up of wil je een arrangement. Als je gekozen heb wat je bij ons wilt boeken bespreken we de eerste wensen en de kosten van het geen dat je gekozen hebt. Hierin zal ook de eerste aanbetaling plaats vinden.

Na ons eerste gesprek ga je zelf aan de slag. Maak een moodboard of een collage. Mag op internet maar mag ook een knutseltje zijn. Op het moment dat jij je eigen stijl in elkaar hebt gezet en precies weet wat jij mooi vind en denkt dat bij jou past, kun je ons berichten en zullen wij een vervolg gesprek inplannen.

Tijdens ons vervolg gesprek kunnen we jou moodboard/collage en wensen bespreken. Hier zullen wij een totaal beeld uit schetsen. Mocht je hierna een proefsessie willen boeken zodat dit ook visueel wordt voor jou grote dag, dan vind dit ook plaats in dit gesprek.

Op de dag van de proefsessie komt de styliste naar uw huis (of andere aangegeven locatie) de stylist neemt zelf de benodigde gereedschappen mee. Op dit moment kun je nog aangeven wat je wel en niet mooi vind aan het proefkapsel of eventuele make-up en kan dit nog veranderd worden. Wanneer dit helemaal naar wens is en tip top in orde is zal de styliste een paar foto’s maken  (na toestemming)  zodat zij dit kan gebruiken op de trouwdag zelf. Hierdoor kan de styliste het weer zo precies mogelijk maken als op de proefsessie.

Nog even alles op een rijtje, we gaan hier kijken of alles naar wens is gedaan en gegaan. Mocht dit niet zo zijn kan er altijd een nieuwe proefsessie gedaan worden. 2 proefsessies zijn de maximale aantal. Als alles in orde is gaan wij na of de eerste betaling gedaan is en zullen wij een volgende factuur sturen voor het resterende bedrag. Het totale bedrag moet uiterlijk 10 dagen voor de bruiloft voltooid zijn.

Het is eindelijk zover! Jou geweldige dag begint en wij staan voor je klaar. Op deze dag bepaal je zelf hoe laat wij aanwezig moeten zijn. Dit word uiteraard van te voren aangeven. Op locatie zorgen wij voor alle materialen en de gezelligheid en ontspannen sfeer. Of je nou net uit bed komt of al uren op bent, op het moment dat wij er zijn kun jij even lekker ontspannen en je laten om toveren tot de aller mooiste bruid. Eventueel kunnen wij ook helpen met de jurk aantrekken.

Veelgestelde vragen over de bruidskapsels

Wat voor soort bruidskapsels heb je allemaal?

Net zoals verschillende mode stijlen, heb je ook veel verschillende bruidskapsels. De een vind het leuker als het was losser zit en de ander wilt alles juist super strak hebben. Ook kun je kapsels half opsteken of juist helemaal opsteken. Het kan stijl maar meestal zitten er wel krullen in het haar. Er kunnen vlechten in het haar verwerkt worden of het kan helemaal uit een vlecht bestaan. Ook kun je bij het opsteken van het haar haarstukken gebruiken om het haar wat meer volume of lengte te geven. Om een mooie volle bos met krullen of een knot te creëren gebruiken ze ook wel eens een opvul knot, dit kun je kan onder het echte haar aanbrengen. Ook kun je in het haar nog een accessoire toevoegen. Zoals bijvoorbeeld een klem met diamantjes eraan of een tiara. Maar het kunnen ook echte of neppe bloemetjes zijn. Ik heb hier alvast een paar voorbeelden voor je.

Welke soorten make-up heb je allemaal?

Make-up kan op heel veel schillende manier aangebracht worden. Make-up kan zelfs zo natuurlijk zijn dat je het vrijwel niet eens ziet. Veel mensen hebben bij een bruiloft vaak het idee dat het gezicht vol geplamuurd moet zijn en juist heel zichtbaar make-up moet zijn maar dit is niet vaak meer van toepassing. Tegenwoordig zijn veel natuurlijke uitstralingen juist gewild. Hoe natuurlijker hoe beter. Dit verschilt natuurlijk van mening bij elke vrouw. Het kan ook zo zijn dat jij juist van een look houd waarbij je goed zichtbare make-up draagt. Bijvoorbeeld een echte opvallende kleur oogschaduw zoals blauw of roze. Het licht er allemaal ook een beetje aan wat voor soort type jij bent en wat voor thema jij op je bruiloft hebt. Ik heb voor jou een paar voorbeelden hieronder staan zodat je al een beetje een beeld krijgt. 

Waar vind ik contacten?

Contacten vind je op de contacten pagina, om hier te komen kun je op het knopje contacten klikken bovenaan de pagina of helemaal onderaan de pagina. Je vind kunt telefonisch contact opnemen of per mail.

Waar vind ik de tarieven?

Tarieven vind je op de tarieven pagina. Deze kun je vinden om op het knopje tarieven te klikken bovenaan de pagina in de menu balk. Hier vind je alle tarieven van bruidskapsels, make-up en andere diensten.

Welke locaties kan ik jullie boeken?

Wij werken momenteel alleen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant

Welke stylisten zijn er allemaal?

Op de pagina stylisten kun je zien wie er allemaal in ons team zit en wat elk van hun kwaliteiten zijn. Ook vertellen zij een stukje over hun carrière tripje en wat zij allemaal geleerd hebben in hun leer jaren.

Doen jullie ook aan thuis service?

Wij werken ook op thuis locatie, als dit makkelijker en fijner is voor de bruid. We hebben wel ruime werk ruimte nodig, dit vanwege onze gereedschappen. Voor de bruid is het fijn om op een relaxte stoel te zitten. De behandel tijd kan soms oplopen tot 1,5 uur. Het is daarom dus prettiger om op een goede stoel te zitten.

Doen jullie ook op locatie service?

Wij werken ook op locatie. Meestal is er op locatie een opmaak ruimte voor de bruid en bruidegom. Houd er wel rekening mee dat dit extra erbij gehuurd moet worden. Ook hier is het fijn als er een ruime werkplek is voor onze gereedschappen. Zorg er voor dat je hier ook een fijne stoel hebt om op te zitten.